A legjobbak versenyeztek

Tantárgyanként a tíz legjobban teljesítő diákot hívták meg a Neumann karácsonyi ünnepségére, ahol megtudhatták a nyolcadikosok a helyezésüket is. Az iskolával egyidős a verseny, idén hat tudományterületen hirdették meg, 400-an jelentkeztek a megmérettetésre.

Videó a bővebben után.

 

A Neumann Iskolával egyidős a verseny. Minden tanév elején, októberben írják ki tantárgyanként az általános iskolák nyolcadikos tanulóinak. Ebben az évben hat tudományterületen mérhették össze tudásukat a diákok, két fordulóban. A verseny és az iskola népszerűségét mutatja, hogy az idén 400-an jelentkeztek, érkeztek diákok más megyéből is. Az iskola karácsonyi ünnepségére tantárgyanként a tíz legjobban teljesítő diák kapott meghívót, itt tudták meg, ki milyen helyezést ért el. Az idén a matematika volt a legnépszerűbb, az angol nyelvet is sokan választották. Az eredményhirdetésen Dr. Sipos Mihály  megdicsérte a diákokat, a teljesítményüket ajándékkal jutalmazta. Azt mondta, a szorgalmas tanulás mindig meghozza eredményét.

  

 

Forrás

2010.12.17

Nyitvatartás

7-18 óráig

KEHOP 5.4.1

Projekt azonosító: KEHOP-5.4.1-16-2016-00287
Projekt címe: Szemléletformálási programok megvalósítása a Noszvaji Figedy János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában
Kedvezményezett neve: ETK
Szerződött támogatás összege: 4,22 millió
Támogatás mértéke: 100%
Tervezett befejezés: 2021. október 14.

KAPOCS

Elménysuli

Hulladékcsökkentés

Okosan a pénzzel

Diákigazolvány

Programok

Iskolagyümölcs program képeIskolatej program képe

Iskola rendőre programKézilabda program plakát

Pályázataink

Comenius CECCY logo

TIE pályázat elismerés

Határtalanul

Határtalanul pályázat képe

Kövess minket