Noszvajon járt a Muzsikás együttes

Muzsikás együttes előadásaA Muzsikás, közel 41 éve működő nemzetközi hírű Kossuth- és Liszt Ferenc–díjas magyar népzenei együttesünk, és rendszeres fellépő a folk, népzenei és világzenei események programjain.

Képek a galériában, részletek és videó a bővebben után.


Évekkel ezelőtt elhatározta az együttes, hogy „Rendhagyó énekóra MOL”-ban címmel általános iskolák, szakiskolák és gimnáziumok részére évente ötven iskolai koncertet ad ingyen, és ma már túl vannak a háromszázötvenediken is. Az elhatározásukat a MOL támogatja.
A zenészek egy órás zenei bemutatóján az iskola valamennyi tanulója részt vett, kiegészülve a nagycsoportos óvodásokkal. Műsorukban a világ nagy koncerttermeiben tartott zenei anyagokból mutattak be egy-egy órányit a tanuló ifjúságnak, miközben a népzenéről, népi hangszerekről, magyar hagyományokról esett szó.
A zenei műsor mindenkit elvarázsolt a kicsiktől a nagyokig, és a népzenei hungarikum felejthetetlen élmény volt az összes korosztály számára.

 

 

2014.03.27.

Nyitvatartás

7-18 óráig

KEHOP 5.4.1

Projekt azonosító: KEHOP-5.4.1-16-2016-00287
Projekt címe: Szemléletformálási programok megvalósítása a Noszvaji Figedy János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában
Kedvezményezett neve: ETK
Szerződött támogatás összege: 4,22 millió
Támogatás mértéke: 100%
Tervezett befejezés: 2021. október 14.

KAPOCS

Elménysuli

Hulladékcsökkentés

Okosan a pénzzel

Diákigazolvány

Programok

Iskolagyümölcs program képeIskolatej program képe

Iskola rendőre programKézilabda program plakát

Pályázataink

Comenius CECCY logo

TIE pályázat elismerés

Határtalanul

Határtalanul pályázat képe

Kövess minket