Félezer tanuló vett részt a Szilágyi idei versenyén

Több mint egy évtizedes múltja van annak a tehetségkutató versenysorozatnak, amelyet a Szilágyi Erzsébet Gimnázium és Kollégiumban (SzEG) a 8. osztályos tanulók számára rendeznek. Ebben a tanévben megközelítőleg 500 tanuló vett részt a megmérettetésen, nemcsak szűkebb hazánkból, hanem a környező megyékből is szép számban érkeztek versenyzők. A díjazáshoz a SzEG és a Szilágyis Alapítvány járult hozzá.

Az első helyezést elért tanulók névsora: angol nyelv – Orosz Ábel (egri Kemény Ferenc Általános Iskola), matematika – Csépány István (Vasvári Úti Általános Iskola, Ózd), fizika – Zentai Márton (Noszvaji Figedy János Általános Iskola), kémia – Csányi Zsombor (Eszterházy Károly Gyakorlóiskola), magyar – Kesztyűs Viktória (Mátraderecskei Általános Iskola), történelem – Mattyasovszky Patrik (Bolyki Tamás Általános Iskola, Ózd), informatika – Bódi Cintia Maja (Fáy András Általános Iskola, Parád), biológia – Dudás Katalin (Eszterházy Károly Gyakorlóiskola). A vándorserleget idei eredményeik alapján az egri iskolák között a Hunyadi Mátyás Általános Iskola, a nem egri kategóriában a Noszvaji Figedy János Általános Iskola kapta meg.

 

 forrás: heol.hu

2014.12.04.

Nyitvatartás

7-18 óráig

KEHOP 5.4.1

Projekt azonosító: KEHOP-5.4.1-16-2016-00287
Projekt címe: Szemléletformálási programok megvalósítása a Noszvaji Figedy János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában
Kedvezményezett neve: ETK
Szerződött támogatás összege: 4,22 millió
Támogatás mértéke: 100%
Tervezett befejezés: 2021. október 14.

KAPOCS

Elménysuli

Hulladékcsökkentés

Okosan a pénzzel

Diákigazolvány

Programok

Iskolagyümölcs program képeIskolatej program képe

Iskola rendőre programKézilabda program plakát

Pályázataink

Comenius CECCY logo

TIE pályázat elismerés

Határtalanul

Határtalanul pályázat képe

Kövess minket