Zrínyi Ilona Matematikaverseny

Zrínyi verseny csoportképÁtadták a Zrínyi Ilona Matematikaverseny regionális díjait.
Rögtön egy számtani feladvánnyal indult az Országos Zrínyi Ilona Matematikaverseny ünnepélyes eredményhirdetése szerdán. Az Agria TISZK dísztermében megtartott eseményen a megyei forduló során legjobban teljesítő diákok munkáját díjazták.

 


A program a Gyakorlóiskola 5.C. osztályos tanulóinak táncműsorával folytatódott, majd Légrádiné Kőházi Tímea igazgatónő köszöntötte a megjelent diákokat, felkészítő tanáraikat és családtagjaikat. A megyei válogatót idén az Eszterházy Károly Gyakorlóiskola szervezte meg, együttműködésben a Matematikában Tehetséges Gyermekekért Alapítvánnyal. Az első fordulón országos szinten 63 ezer 781 diák mérte össze tudását, köztük hét Heves megyei intézmény 1426 tanulója.

(Forrás: heol.hu)

Tizenhárom megyei diák a legjobbak közt. Közülük ketten a Noszvaji Figedy János Általános iskola tanulói. A csoportképen balról az első Magyar Gábor Balázs (7. osztály), balról a negyedik Kurtz Levente Péter (5. osztály). Felkészítő tanáraik: Ivády Tamásné és Pataki István.

GRATULÁLUNK!!!

Nyitvatartás

7-18 óráig

KEHOP 5.4.1

Projekt azonosító: KEHOP-5.4.1-16-2016-00287
Projekt címe: Szemléletformálási programok megvalósítása a Noszvaji Figedy János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában
Kedvezményezett neve: ETK
Szerződött támogatás összege: 4,22 millió
Támogatás mértéke: 100%
Tervezett befejezés: 2021. október 14.

KAPOCS

Elménysuli

Hulladékcsökkentés

Okosan a pénzzel

Diákigazolvány

Programok

Iskolagyümölcs program képeIskolatej program képe

Iskola rendőre programKézilabda program plakát

Pályázataink

Comenius CECCY logo

TIE pályázat elismerés

Határtalanul

Határtalanul pályázat képe

Kövess minket