2021. február

“Fenntarthatóság” – szemléletformáló rendezvény

A Földünket fenyegető környezeti problémák iránt egyre fogékonyabbakká váltunk, a gyermekektől a felnőttekig szinte minden korosztály ismeri a globális változásokat érintő témák fontosságát.

A Balaton Fejlesztési Tanács munkaszervezete, a Balatoni Integrációs Közhasznú Nonprofit Kft. a környezet védelme, az ökológiai, szociális, kulturális és gazdasági fenntarthatóság érdekében szemléletformáló rendezvénysorozatot indított, hogy felhívja a figyelmet mindannyiunk személyes érintettségére, a klímaváltozásra, a természeti erőforrások csökkenésére és az ökoszisztémák sérülékenységére vonatkozóan.

A rendezvénysorozat online formában kerül megvalósításra, minden hónap első szerdáján, figyelemfelkeltő, érdekes prezentációkkal, filmekkel, amelyek minden érdeklődő partnerünk, továbbá az iskolai oktatás – a tanárok, a diákok és a szülők – és a lakosság számára is segítséget és támogatást nyújtva azokban a témákban, amelyek érdeklődésre tarthatnak számot a klímaváltozással, környezetvédelemmel és természetesen a Balatonnal kapcsolatban.

A rendezvényünk célja, hogy a résztvevők új ismeretekkel gazdagodjanak, tudományos értékű előadásokat és közérthető formában ismertetett jó gyakorlatokat hallgathassanak, annak érdekében, hogy a saját felelősség felismerhető legyen mindenki számára, hogy a közös hang megtalálásával a közös cselekvés eredményre vezethessen.

A konferencián való online részvétel nem igényel többet, mint egy internet eléréssel rendelkező desktop/laptop számítógépet vagy okostelefont.

A rendezvény címe: Fenntarthatóság

A rendezvény időpontja: 2021. február 3. szerda, 14.00 órától – 15.30 óráig.

Előadók:

Dr. Szalay Tímea, a Csalán Egyesület elnöke

Dr. Bartus Gábor, a Nemzeti Fenntartható Fejlődés Tanács titkára és a Budapest Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem – Környezetgazdaságtan Tanszékének adjunktusa

A rendezvényen való részvétel lehetősége: online

Ezúton szeretnénk meghívni tisztelt Partnereinket, vegyenek részt az online részvétellel zajló rendezvényen!

Technikai információk:

Közvetlen link a rendezvényhez való csatlakozásra, a linkre kattintva lehetőség van automatikusan csatlakozni. A csatlakozás elérési útvonala közvetlenül is bemásolható tetszőleges böngészőbe.

 

A belépéshez a zoom információ:

Topic: Fenntarthatóság
Time: Feb 3, 2021 14:00 Budapest

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/82946201923?pwd=WkFidXZoemxEMGlqcmlvdWYwOTVKZz09

Meeting ID: 829 4620 1923
Passcode: 242658

Együttműködését előre is köszönjük, rendezvényünkön örömmel várjuk!

 

Forrás: https://balatonregion.hu/regiofejlesztes/projektfejlesztes/balatoni-partnersegi-napok/fenntarthatosag-szemleletformalo-rendezveny-2021-februar-3/

Látogatottság

Month 92

All 4204

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Nyitvatartás

7-18 óráig

KEHOP 5.4.1

Projekt azonosító: KEHOP-5.4.1-16-2016-00287
Projekt címe: Szemléletformálási programok megvalósítása a Noszvaji Figedy János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában
Kedvezményezett neve: ETK
Szerződött támogatás összege: 4,22 millió
Támogatás mértéke: 100%
Tervezett befejezés: 2021. október 14.

KAPOCS

Elménysuli

Hulladékcsökkentés

Okosan a pénzzel

Diákigazolvány

Programok

Iskolagyümölcs program képeIskolatej program képe

Iskola rendőre programKézilabda program plakát

Pályázataink

Comenius CECCY logo

TIE pályázat elismerés

Határtalanul

Határtalanul pályázat képe

Kövess minket