Levél a gyerekekhez, szülőkhöz

Kedves Gyerekek!

Bizonyára felmerült már néhányatokban, hogy a jelenlegi „zűrzavaros” állapotban mi is lenne a ti feladatotok. (Elolvasni az összes facebook bejegyzést? NEM. Kikérni Bartos Cs. tanácsait? NEM. Elkezdeni a jövő heti szabadság tervezését? HATÁROZOTTAN NEM.)

Első körben összeállítottunk számotokra egy rövid feladatsort. Picit más, mint azt az iskolában megszoktátok, és sokkal inkább szól a FELELŐSSÉGRŐL, mint a jutalmazásról.

  • Lehetőség szerint kerüljétek a találkozást idősebb rokonaitokkal, ismerőseitekkel. Bármit hallottatok eddig a tévéből, olvastatok az interneten, vagy osztottatok meg a facebook csoportokban, egy valamit meg kell értenetek. A fertőzés nem titeket, hanem az idősebbeket veszélyezteti. Ti is ugyanúgy elkaphatjátok, viszont a szervezetetek le fogja győzni azt. A lényeg, hogy ne fertőzzetek meg másokat.
  • Attól, hogy nem kell bejárnotok az iskolába, a követelményeket még ugyanúgy teljesítenetek kell. Ennek módjáról hamarosan tájékoztatunk titeket, már dolgozunk a megoldáson. Higgyétek el, sokan már most birtokában vagytok annak a tudásnak, melynek segítségével zökkenőmentesen veszitek majd az akadályokat.

Tartsatok ki, és bízzatok bennünk. Értetek dolgozunk!

 

Kedves Szülők!

Támogassátok gyermekeiteket, komoly feladat áll előttük. Ha kérdésetek van, hozzánk bátran fordulhattok. Döntéseinket a közösség érdekében hozzuk meg, így ha időnként nem azt a választ kapjátok, amit vártatok, ránk ne haragudjatok.

Nyugodjatok meg, nekünk is új helyzettel kell szembenéznünk, de egyet már most megígérhetünk.

Közösen mindent megoldunk! Diákok, Szülők, Tanárok!

„Egynek minden nehéz, soknak semmi sem lehetetlen!”

 

Asztalosné Pap Ágnes
intézményvezető

KEHOP 5.4.1

Projekt azonosító: KEHOP-5.4.1-16-2016-00287
Projekt címe: Szemléletformálási programok megvalósítása a Noszvaji Figedy János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában
Kedvezményezett neve: ETK
Szerződött támogatás összege: 4,22 millió
Támogatás mértéke: 100%
Tervezett befejezés: 2020. augusztus 31.

KAPOCS

Kövess minket

Eseménynaptár

Programok

Iskolagyümölcs program képeIskolatej program képe

Iskola rendőre programKézilabda program plakát

Pályázataink

Comenius CECCY logo

Határtalanul pályázat képe

TIE pályázat elismerés